Escrow: Wat is het en eet ik het met mes en vork?

Escrow: Wat is het en eet ik het met mes en vork ?Mr Ernst Loendersloot schreef als columnist voor de Telegraaf en NTRS.nl onder de titel: Escrow: Wat is het en eet ik het met mes en vork? het volgende interessante stuk:

Internet en software zijn overal en we kunnen niet meer zonder. Daarom vroeg een internationaal opererend bedrijf uit Maastricht advies over de volgende situatie.

Het bedrijf had een grote machine in haar bedrijfshallen staan om rollen metaal om te vormen tot verkoopbare precisie-producten. Dit eindproduct wordt onder meer door de fabrikant van Duitse sportauto’s. Duidelijk was dat die machine in ieder geval eigendom was van het bedrijf. Maar hoe zat het met de software die geschreven was om de machine aan te sturen ?

Maastrichtse productiemedewerkers konden weliswaar kleine aanpassingen invoeren in de machine, maar grotere aanpassingen van het productieproces zouden aanpassing van de software noodzakelijk maken.

Lees de oplossing in het volledige artikel: Escrow: Wat is het en eet ik het met mes en vork?

Over EscrowAlliance

Escrow: Grip op bedrijfscontinuïteit De escrowregeling van Escrow Alliance waarborgt de continuïteit van de automatisering binnen bedrijven. In onvoorziene situaties is de eindgebruiker verzekerd van het ononderbroken gebruik van bedrijfskritische software. In overleg wordt een escrow-overeenkomst opgesteld tussen de software leverancier, de eindgebruiker en Escrow Alliance. Broncodes en documentatie worden door Escrow Alliance, na een verplichte verificatie, in bewaring genomen in beveiligde fysieke kluizen op twee gescheiden locaties.
Dit bericht werd geplaatst in Escrow, notaris, technologie escrow. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s