Renflex stelt software veilig via Escrow

Escrowregeling van RenflexDe producten van Renflex Software zijn meer en meer onmisbaar voor haar klanten. Voor deze klanten is het van groot belang dat deze software veilig en betrouwbaar is én blijft. Via een Escrowregeling bij Ottens IT-notaris en de beoordeling door Software Borg zijn Renflex en haar klanten hiervan verzekerd.

Renflex deponeerde op 29 juli 2014 de broncodes van haar software bij IT-notaris Ottens in Veenendaal. Voorafgaand controleerde een technisch inspecteur van Software Borg de broncode op volledigheid en werkzaamheid. Met een positief resultaat; de software voldoet aan alle strenge kwaliteitscriteria. Door het deponeren van de broncodes zijn de auteursrechten vastgelegd.

Alle licentienemers van Renflex kunnen deelnemen aan de escrowregeling. De regeling zorgt voor continuïteit, zowel de rechten op het gebruik van de software als het onderhoud zijn veiliggesteld.

De licentienemers voldoen nu aan de wettelijke plichten en hebben de informatiebeveiliging geregeld.

 

Over EscrowAlliance

Escrow: Grip op bedrijfscontinuïteit De escrowregeling van Escrow Alliance waarborgt de continuïteit van de automatisering binnen bedrijven. In onvoorziene situaties is de eindgebruiker verzekerd van het ononderbroken gebruik van bedrijfskritische software. In overleg wordt een escrow-overeenkomst opgesteld tussen de software leverancier, de eindgebruiker en Escrow Alliance. Broncodes en documentatie worden door Escrow Alliance, na een verplichte verificatie, in bewaring genomen in beveiligde fysieke kluizen op twee gescheiden locaties.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s