Continuïteit online Jeugdvolgsysteem van MetaObjects altijd gewaarborgd

Extra zekerheid voor gemeenten dankzij SaaS escrow regeling van Escrow4all

Screen Jeugdvolgsysteem MetaObjects heeft Escrow4all geselecteerd als partner voor het gezamenlijk aanbieden van een continuïteitsregeling aan haar klanten. MetaObjects is het bedrijf achter het online Jeugdvolgsysteem; een cliënt volgsysteem die uitvoeringstaken, werkprocessen en werkafspraken voor leerplichtambtenaren, beleidsmedewerkers en ketenpartners optimaal faciliteren.

De opgezette escrow regeling is specifiek ontwikkeld voor Software-as-a-Service toepassingen. Onder bijzondere situaties verkrijgen gebruikers niet alleen het recht op gebruik van de broncode van de software, maar Escrow4all heeft ook juridische en technische voorzorgmaatregelen getroffen om onafgebroken gebruik te kunnen maken van de online applicatie. De focus is derhalve het voortijdig voorkomen in plaats van het herstellen van ‘uitval’.

Wim Cuijten, Businessmanager van MetaObjects: “Het Jeugdvolgsysteem wordt door onze klanten dagelijks ingezet voor het volgen van duizenden jongeren variërend van 0 tot 23 jaar. Door het bedrijfskritische karakter is continuïteit van essentieel belang. Wij hebben lang moeten zoeken naar deze sluitende continuïteitsoplossing passend bij onze webbased applicatie. Want het deponeren van broncode alleen biedt onze klanten weinig meerwaarde.”

Timo van Ling, Sales Consultant van Escrow4all: “MetaObjects streeft een duidelijke kwalitatieve visie na. Ook wat escrow betreft gaat men niet over één nacht ijs. Tijdens ‘ronde tafel’ bijeenkomsten van MetaObjects met geïnteresseerde gebruikers hebben wij de SaaS escrow regeling op belangrijke punten kunnen afstemmen en vormgeven. Het is heel prettig om op deze manier met betrokken partijen samen te werken. Eigenlijk zou iedere escrow regeling op deze wijze tot stand moeten komen!”

Over EscrowAlliance

Escrow: Grip op bedrijfscontinuïteit De escrowregeling van Escrow Alliance waarborgt de continuïteit van de automatisering binnen bedrijven. In onvoorziene situaties is de eindgebruiker verzekerd van het ononderbroken gebruik van bedrijfskritische software. In overleg wordt een escrow-overeenkomst opgesteld tussen de software leverancier, de eindgebruiker en Escrow Alliance. Broncodes en documentatie worden door Escrow Alliance, na een verplichte verificatie, in bewaring genomen in beveiligde fysieke kluizen op twee gescheiden locaties.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s